Bio

Mustat Silmät on 2000-luvun alussa perustettu orkesteri.

Mustissa Silmissä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla vanha suomalainen iskelmä, slaavilainen melankolia, mustalais-sävelet ja amerikkalainen rytmimusiikki. Orkesterin ohjelmisto koostuu omista sävellyksistä, vanhoista valikoiduista iskelmistä sekä käännöskappaleista, jotka orkesteri tulkitsee persoonallisella tavallaan.

Rapu Recordsin alalabeli, Snitch Island Records, on julkaissut Mustat Silmät -orkesterilta kaksi kokopitkää albumia, vuosina 2014 ja 2017

Mustat Silmät on soittanut jo lähes tuhat keikkaa kapakoissa, klubeilla, kaduilla, laivoilla, festivaaleilla ja yksityisjuhlissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tämä nostalgisen rosoinen ja äkkiväärä orkesteri soittaa tilaisuudesta riippuen joko triona, kvartettina tai kvintettinä. Keikat tehdään akustisesti tai äänikaiuttimin ja ne ovat aina uniikkeja, intensiivisiä ja hyvää mieltä nostattavia.

Mustat Silmät tuo kuulijalleen tuulahduksen Euroopan vanhoista metropoleista, kahviloista ja tavernoista – unohtamatta suomalaista tanssilavaa ja keskikesän taikaa.

Mustat Silmät
Jori Kalliola – laulu
Teemu Hokkanen – kitara
Olli Rautiainen – haitari ja trumpetti
Matti Vallius – kontrabasso
Tero Kling – rummut